Welcome beading lovers! This is a place where you can find unique and interesting beading designs to suit your fabulous baju kurung, dresses, blouses, shawls to anything you want to beads.

Our services are:

-beading services - bulk beading services - beading class - beading design - wholesale beads -Tailoring & Jahit tepi

(*tempahan jahitan manik* jahitan manik pukal* kelas jahitan manik*rekaan manik * menjual manik (borong) * jahit baju * jahit tepi).

Contact: Ayu: 017-2836592, Zil: 010-2258942

Email: debeadscollection@gmail.com

Shop: E-G-8, Pusat Komersil Parklane, SS 7/26 Kelana Jaya, 47301 Petaling Jaya, Selangor.

Business Hour: 10 am - 7 pm

Closed on:

Sunday (1st n 3rd week of the month)

Friday (2nd & 4th week of the month)

Thursday, December 8, 2016

Lokasi baru kedai

Jom datang ke kedai baru kami di Pusat Komersil Parklane di Kelana Jaya ya.



Waktu Operasi:

10 am - 7 pm

Tutup pada:

Setiap Ahad  (minggu 1 & 3)
Setiap Jumaat  (minggu 2 & 4)

Contact Ayu - 017-2836592, Zil - 010-2258942

Wednesday, December 7, 2016

Tempahan dan kelas dibuka semula!

Akhirnya selesai kami berpindah, jenuh sungguh pindah randah ni ya 😥. Maka dengan demikian, kami menerima semula tempahan jahitan manik untuk individu dan pukal 😉.

Siapa yang nak belajar jahit manik, cepat2 la bawak mak ke kakak ke adik ke anak ke datang belajar sekali ya. Tapi kena pilih tarikh dulu nanti inform Ayu.

Tambahan lagi kami kini menerima tempahan jahit baju juga. Boleh lah bawak contoh baju2 yang sedap dipakai tu sekali ya.

Bawah ni nak share sikit 1 baju bridesmaid customer kami daripada 8 orang yang sedondon berwarna kuning tapi design mengikut cita rasa masing2. Baju- baju lain saya akan post kemudian.

💘 jahitan manik menggunakan glass beads di lengan dan baju. 😊

Tempahan jahian manik dibuka semula untuk individu dan juga pukal 😊. Bagi yang mula berminat dan berjinak2 untuk menjual brand sendiri dan ingin sentuhan kreatif sulaman manik bolehlah datang jumpa kami.

Siapa nak hantar tempahan jahit baju pun kami dah mula terima. Boleh bawa sekali sample baju yang sedap untuk dipakai ya.

Boleh datang ke kedai kami di Kelana Jaya  Parklane busines center.

Ayu 017 2836592.
Zil 010 2258942

Www.debeadscollection.com

#debeadscollection #manik #beading #beads #kahwin #sayajualmanik #manikmurah #beadingservice #kedaimanik #kelasmanik #bajutunang #bajukurung #muslimah #tudung #embellishment #Jahitmanik #sulamanmanik #couture #jahit #jahitmanikpukal #pukal #designer #weddingdress #embroiderybeads #likeforlike #chunkybeads #fashion #style #tempahanjahitmanik #borong

Sunday, December 4, 2016

Kami buka esok!

Finally we will open tomorrow 😁.

Open: 10 am

Our new location:

E-G-8 Pusat Komersil Parklane Jalan SS7 / 26, Kelana Jaya, 47301 Petaling Jaya Selangor

Landmark:

-Shoplot putih kelabu di belakang KJMC.
-Berhampiran Paradigm Mall
-Kedai di sebelah Gamers Loft
-Row kedai di area belakang KK Mart Parklane

Ps: Signboard belum sempat nak up lagi 😅.

Ayu: 0172836592
Zil: 0102258942

Ps: line a bit problem here, kalau lambat balas whatsapp boleh call terus ya.

#debeadscollection #manik #beading #beads #kahwin #sayajualmanik #manikmurah #beadingservice #kedaimanik #kelasmanik #bajutunang #accessories #muslimah #tudung #embellishment #Jahitmanik #sulamanmanik #jahitmanikdesign #jahit #jahitmanikpukal #pukal #igshopmalaysia #instashopmalaysia #bunga #likeforlike #kahwin #fashion #weddingveil #tempahanjahitmanik #borong