Welcome beading lovers! This is a place where you can find unique and interesting beading designs to suit your fabulous baju kurung, dresses, blouses, shawls to anything you want to beads.

Our services are:

-beading services - bulk beading services - beading class - beading design - wholesale beads -Tailoring & Jahit tepi

(*tempahan jahitan manik* jahitan manik pukal* kelas jahitan manik*rekaan manik * menjual manik (borong) * jahit baju * jahit tepi).

Contact: Ayu: 017-2836592, Zil: 010-2258942

Email: debeadscollection@gmail.com

Shop: E-G-8, Pusat Komersil Parklane, SS 7/26 Kelana Jaya, 47301 Petaling Jaya, Selangor.

Business Hour: 10 am - 7 pm

Closed on:

Sunday (1st n 3rd week of the month)

Friday (2nd & 4th week of the month)

Friday, October 28, 2016

Montees Chain & Bunga sequins.

Nampak gayanya bunga - bungaan🌹🌸💐🌺🌻🌼 menjadi trend musim sekarang ni kan?

Sana sini orang menggayakan design bunga macam sticker bunga, bunga kain, bunga 3D dan juga bunga sequins.

Nak tudung and baju siap berbunga - bunga boleh tapi lagi jimat kalau dapat buat sendiri kan? Tak susah sangat pun 😆.

Kami tak jual sticker bunga2 tapi kami ada menjual bunga2 sequins dan juga bunga2 kain. Catalog - boleh follow ig @debeadscatalog atau blog kedai manik.

Bunga - bunga organza sesuai sangat untuk baju pengantin, tunang, nikah mahupun  di atas veil 😍. Nanti saya buat contoh veil ya.

Siapa2 nak borong banyak boleh cek stok dgn kami dulu.

#debeadscollection #manik #beading #beads #kahwin #sayajualmanik #bunga3d #beadingservice #kedaimanik #flowersequins #bajutunang #accessories #muslimah #tudung #embellishment #Jahitmanik #sulamanmanik #veil #jahit #jahitmanikpukal #pukal #couture #designers #bunga #likeforlike #kahwin #fashion #weddingveil #tempahanjahitmanik #borong

Friday, October 21, 2016

Fleur & Butterfly Colection by Niara

Morning 😊.

Sekejap je dah hari Jumaat kan. Esok cuti yay! Tapi saya x cuti 😅 kedai buka this weekend kepada yang berminat nak shopping manik atau hantar baju untuk beading.

Anyway, check out FLEUR & BUTTERFLY COLLECTION by NIARA!

Trend bunga - bunga sequins adalah trend terkini yang digilai ramai, ada 3 corak terbaru yang anda boleh dapat kan dengan segera 😉. Cantik2, kualiti jahitan manik yang mantap dari kami 😁.

Nak beli just WA Zil - 0102258942.

#niara #bubbleprintedshawl #printedshawl #shawl #veil #tudungborong #shawlborong #shawlmurah #tudungmurah #fashion #style #muslimah #naelofar #tudung #chiffon #sayajual #butikonline #like4like #igshopmalaysia #beads #jahitmanik #hijab #fashionmuslimah #wideshawl #bungasequins #heavychiffon #butterflycollection #promosi #sayajual #flowersequins

Sunday, October 16, 2016

Debeadscatalog di instagram

Hi beaders!

Check out instagram baru kami khas untuk catalog manik2 kami sahaja. So senang la nk tgk manik yang ada kan.

Follow @debeadscatalog

Chunky beads updated catalog ada disitu dan barang2 baru 😉.

Tapi jangan lupa follow fb page dan ig @debeadscollection juga untuk aktiviti2 dan design2 manik terkini.