Welcome beading lovers! This is a place where you can find unique and interesting beading designs to suit your fabulous baju kurung, dresses, blouses, shawls to anything you want to beads.

Our services are:

-beading services - bulk beading services - beading class - beading design - wholesale beads -Tailoring & Jahit tepi

(*tempahan jahitan manik* jahitan manik pukal* kelas jahitan manik*rekaan manik * menjual manik (borong) * jahit baju * jahit tepi).

Contact: Ayu: 017-2836592, Zil: 010-2258942

Email: debeadscollection@gmail.com

Shop: E-G-8, Pusat Komersil Parklane, SS 7/26 Kelana Jaya, 47301 Petaling Jaya, Selangor.

Business Hour: 10 am - 7 pm

Closed on:

Sunday (1st n 3rd week of the month)

Friday (2nd & 4th week of the month)

Sunday, July 24, 2016

Kelas jahit manik Basic Khamis ni

Kelas jahitan manik untuk basic pada khamis ini, kepada siapa - siapa yang berminat masih boleh join kelas basic.

Untuk maklumat lanjut sila layari link --> Kelas jahitan manik 

Atau contact Ayu - 017 - 2836592 /  
Zil - 010 - 2258942




Thursday, July 21, 2016

Jahitan sulaman manik pukal dibuka semula!

Ingin kan jahitan manik pukal untuk chunky beads, glass beads, sequins, menampal hotfix, menampal lace dan sebagainya, boleh lah buat appointment dengan kami dulu.

Harga berdasarkan material, design dan kuantiti. Lebih banyak pcs yang dihantar, akan lebih murah.

Harga boleh dirunding, sama ada termasuk manik kami atau pun menggunakan manik anda sendiri.

Contact Ayu - 0172836592 /  Zil - 010- 2258942
Follow instagram kami untuk latest news:  https://www.instagram.com/debeadscollection/














Tuesday, July 19, 2016

Kelas jahitan manik sudah bermula


Ramai yang menunggu dan bertanyakan kelas jahitan manik kami, 
Ya kelas sudah bermula! Cikgu Ayu dah boleh start mengajar :)

Sesiapa yang berminat boleh lah book date dengan Ayu - 017-2836592 / Zil - 010-2258942

Akan datang, kelas berdasarkan pelbagai corak - corak terkini untuk anda pilih dan belajar.








Jom join Kelas Jahit Manik De Beads Collection.
Boleh dijadikan sebagai hobi @ sumber pendapatan anda.

Asas:
1- Kelas Jahit Manik Asas - RM150
Advance:
2- Kelas Jahit Manik Crumble - RM180
3- Kelas jahit Manik Shimmering - RM180
4- Design & Patch Lace - RM180

Special:
5 - Kelas jahit Manik 3D - RM250

Nak murah lagi, ambillah package kami:
Package A - Kelas asas + 1 advance = RM290
Package B - Kelas asas + 2 advance = RM420
Package C - 2 kelas advance = RM310
Package D - 3 kelas advance = RM435

Hanya RM200 untuk kelas jahit manik 3D bila anda mengikuti lebih dari 1 kelas kami,

- Kelas 11am - 5pm setiap hari.
- Perlu book date at least seminggu sebelum.
- Deposit RM100 seminggu sebelum kelas.
- Kelas di Brothers Mall USJ 1 Subang Jaya.

Cepat2 book ya.