Tempahan dan kelas dibuka semula!

Akhirnya selesai kami berpindah, jenuh sungguh pindah randah ni ya 😥. Maka dengan demikian, kami menerima semula tempahan jahitan manik untuk individu dan pukal 😉.

Siapa yang nak belajar jahit manik, cepat2 la bawak mak ke kakak ke adik ke anak ke datang belajar sekali ya. Tapi kena pilih tarikh dulu nanti inform Ayu.

Tambahan lagi kami kini menerima tempahan jahit baju juga. Boleh lah bawak contoh baju2 yang sedap dipakai tu sekali ya.

Bawah ni nak share sikit 1 baju bridesmaid customer kami daripada 8 orang yang sedondon berwarna kuning tapi design mengikut cita rasa masing2. Baju- baju lain saya akan post kemudian.

💘 jahitan manik menggunakan glass beads di lengan dan baju. 😊

Tempahan jahian manik dibuka semula untuk individu dan juga pukal 😊. Bagi yang mula berminat dan berjinak2 untuk menjual brand sendiri dan ingin sentuhan kreatif sulaman manik bolehlah datang jumpa kami.

Siapa nak hantar tempahan jahit baju pun kami dah mula terima. Boleh bawa sekali sample baju yang sedap untuk dipakai ya.

Boleh datang ke kedai kami di Kelana Jaya  Parklane busines center.

Ayu 017 2836592.
Zil 010 2258942

Www.debeadscollection.com

#debeadscollection #manik #beading #beads #kahwin #sayajualmanik #manikmurah #beadingservice #kedaimanik #kelasmanik #bajutunang #bajukurung #muslimah #tudung #embellishment #Jahitmanik #sulamanmanik #couture #jahit #jahitmanikpukal #pukal #designer #weddingdress #embroiderybeads #likeforlike #chunkybeads #fashion #style #tempahanjahitmanik #borong

Comments

Popular Posts