Montees Chain & Bunga sequins.

Nampak gayanya bunga - bungaan🌹🌸💐🌺🌻🌼 menjadi trend musim sekarang ni kan?

Sana sini orang menggayakan design bunga macam sticker bunga, bunga kain, bunga 3D dan juga bunga sequins.

Nak tudung and baju siap berbunga - bunga boleh tapi lagi jimat kalau dapat buat sendiri kan? Tak susah sangat pun 😆.

Kami tak jual sticker bunga2 tapi kami ada menjual bunga2 sequins dan juga bunga2 kain. Catalog - boleh follow ig @debeadscatalog atau blog kedai manik.

Bunga - bunga organza sesuai sangat untuk baju pengantin, tunang, nikah mahupun  di atas veil 😍. Nanti saya buat contoh veil ya.

Siapa2 nak borong banyak boleh cek stok dgn kami dulu.

#debeadscollection #manik #beading #beads #kahwin #sayajualmanik #bunga3d #beadingservice #kedaimanik #flowersequins #bajutunang #accessories #muslimah #tudung #embellishment #Jahitmanik #sulamanmanik #veil #jahit #jahitmanikpukal #pukal #couture #designers #bunga #likeforlike #kahwin #fashion #weddingveil #tempahanjahitmanik #borong

Comments

Popular Posts