Welcome beading lovers! This is a place where you can find unique and interesting beading designs to suit your fabulous baju kurung, dresses, blouses, shawls to anything you want to beads.

Our services are:

-beading services - bulk beading services - beading class - beading design - wholesale beads -Tailoring & Jahit tepi

(*tempahan jahitan manik* jahitan manik pukal* kelas jahitan manik*rekaan manik * menjual manik (borong) * jahit baju * jahit tepi).

Contact: Ayu: 017-2836592, Zil: 010-2258942

Email: debeadscollection@gmail.com

Shop: E-G-8, Pusat Komersil Parklane, SS 7/26 Kelana Jaya, 47301 Petaling Jaya, Selangor.

Business Hour: 10 am - 7 pm

Closed on:

Sunday (1st n 3rd week of the month)

Friday (2nd & 4th week of the month)

Thursday, June 25, 2015

Terbaru!! Jelly, Silver, Gold, Pearl DWH

Hi beaders semua, sorry lama dah tak update blog ni, tapi kalau nak maklumat yang terkini boleh lah follow instagram (@debeadscollection) dan Facebook page kami ya. Saya selalu update disitu almaklum lah lebih senang :D

Anyhow, memandangkan sekarang ni musim baju dan tudung berbatu - batu ataupun saya panggil dwh (diamond with housing), kami ada menambah lagi koleksi color dan bentuk yang baru iaitu - JELLY, SILVER, GOLD dan PEARL color.

Jom, check color-color baru ni di catalogue online kami ya. Kalau rasa geram tengok color2 cantik ni, Just click picture dibawah: