Terbaru!! Jelly, Silver, Gold, Pearl DWH

Hi beaders semua, sorry lama dah tak update blog ni, tapi kalau nak maklumat yang terkini boleh lah follow instagram (@debeadscollection) dan Facebook page kami ya. Saya selalu update disitu almaklum lah lebih senang :D

Anyhow, memandangkan sekarang ni musim baju dan tudung berbatu - batu ataupun saya panggil dwh (diamond with housing), kami ada menambah lagi koleksi color dan bentuk yang baru iaitu - JELLY, SILVER, GOLD dan PEARL color.

Jom, check color-color baru ni di catalogue online kami ya. Kalau rasa geram tengok color2 cantik ni, Just click picture dibawah:






Comments

Popular Posts