Welcome beading lovers! This is a place where you can find unique and interesting beading designs (3D designs, crumble etc) to suit your fabulous baju kurung, dresses, blouses, shawls to anything you want to beads.

Contact us at:

Ayu: 017-2836592
debeadscollection@gmail.com
Subang Jaya

Friday, October 24, 2014

Crumble with CZ Montees

Cream colour pearl dan crystal CZ Montees crumble design menyerlahkan lagi baju nikah untuk customer.

Sesiapa yang berminat, sila hubungi Ayu – 017-2836592

Sulaman manik

crumble with diamond jahit manik 

sulaman manik di tangancrumble

Cz Montees boleh dibeli di sini.

Layari blog http://kedai-manik-debeads.blogspot.com/ untuk pelbagai jenis barangan manik :)

Sunday, October 12, 2014

New CZ Crystall and fancy Resin

Barang baru dah sampai and more to come!!

Check out new CZ Crsytal berbentuk Tear and Bell serta New Bigger size for fancy resin :) Click gambar untuk ke online catalog for new item ya.



Check out more beads in our online beads shop at: http://kedai-manik-debeads.blogspot.com/

Saturday, September 27, 2014

Buku Koleksi Jahitan Manik ada dijual disini


Kami kini menjual semula buku - buku jahitan manik.
Ada 5 volume semuanya. Untuk Maklumat Lanjut sila layari page Koleksi Buku Jahitan

vol 1 -1 vol 2 vol 3
vol 4 Vol 5

Saturday, September 20, 2014

Macam ginilah stok manik untuk baju2 yang hendak dijahit :)

Kalau susah nak cari or malas nak keluar mencari, boleh lah beli saja dari kami:

Diamond with housing - RM15 - 10 pcs
CZ Montees  - RM15 - 3 packs (pcs mengikut saiz)

dan ada banyak lagi di http://kedai-manik-debeads.blogspot.com/




Diamon with housing in 1 box, ada 4 tray. 1 tray ada 48 pcs 

Barang baru - Side hole sequins

Thursday, September 18, 2014

Design bebunga 3D berwarna purple

Design kali ini adalah bunga-bungaan 3D berwarna purple, didalam ‘taman’ manik, sequins dan stone berwarna hitam dan putih.

Cantik tak? :) Suka dengan design ni? boleh contact Ayu cepat2 ya.

Sulaman Manik 3D
Sulaman Manik 3D