Welcome beading lovers! This is a place where you can find unique and interesting beading designs (3D designs, crumble etc) to suit your fabulous baju kurung, dresses, blouses, shawls to anything you want to beads.

Now we tailoring for Baju kurung (tempah jahit untuk baju kurung)!!

Contact us at:

Ayu: 017-2836592 (debeadscollection@gmail.com)

We are home based in Subang Jaya

Wednesday, July 29, 2015

Harga runtuh bagi DWH Matte color!

Selamat Hari Raya kepada semua!

Disini kami ingin mengucapkan Terima Kasih kepada pelanggan - pelanggan setia kami, dengan sokongan anda dan peningkatan permintaan diamond with housing (DWH), kami kini menawarkan harga yang RENDAH untuk DWH Matte color:

Oval & Tear (10 x 14mm) 
Code: 19 - 37 

Dulu RM35  = Kini, RM19 / tray (48 pcs) 

Buy 5 trays Free 1 tray



Horse Eye (7 x 15mm) 
Code: 19 - 37 

Dulu RM35 = Kini, RM16 / tray (48 pcs) 

Buy 5 trays Free 1 tray


DWH catalogue di sini

Thursday, June 25, 2015

Terbaru!! Jelly, Silver, Gold, Pearl DWH

Hi beaders semua, sorry lama dah tak update blog ni, tapi kalau nak maklumat yang terkini boleh lah follow instagram (@debeadscollection) dan Facebook page kami ya. Saya selalu update disitu almaklum lah lebih senang :D

Anyhow, memandangkan sekarang ni musim baju dan tudung berbatu - batu ataupun saya panggil dwh (diamond with housing), kami ada menambah lagi koleksi color dan bentuk yang baru iaitu - JELLY, SILVER, GOLD dan PEARL color.

Jom, check color-color baru ni di catalogue online kami ya. Kalau rasa geram tengok color2 cantik ni, Just click picture dibawah:






Tuesday, May 5, 2015

New Item - Bracelet Hotfix

Barang baru ya beads lover, bracelet hotfix, ada gam dibelakang so cuma perlu di seterika di atas kain, baju, tudung ataupun beg dan kasut.

Harga promotion - Discount 10% for order between 4/5/15 – 18/5/15

Interested cepat- cepat order kat Ayu - 017-2836592 / Zil - 010-2258942



Untuk maklumat lanjut cek kedai manik debeads catalog ya.


Friday, April 24, 2015

Fun and creative workshop

** FUN & CREATIVE WORKSHOP **


Jom Like and follow blog and FB page fun and creative workshop. Ada workshop untuk kanak2 mengenali apa itu seni besi atau pun metal art yang sangat menyoronokkan.

http://fun-n-creative.blogspot.com/

Like facebook page: Fun & creative workshop








#sculpture #workshop #embroidery #beading #jahitanmanik #kelas #kelasarca #kidsworkshop #metalart #kidssculptureworkshop #sculptureworkshop #arca #sulamanmanik #kraftangan #craft #fun&creative #fun&creativeworkshop