Welcome beading lovers! This is a place where you can find unique and interesting beading designs to suit your fabulous baju kurung, dresses, blouses, shawls to anything you want to beads.Our services are:

-beading services - bulk beading services - beading class - beading design - wholesale beads.

(tempahan jahitan manik, jahitan manik pukal, kelas jahitan manik, rekaan manik dan menjual manik dengan harga borong).

Contact: Ayu: 017-2836592, Zil: 010-2258942

Email: debeadscollection@gmail.com

Shop: Lot B-03, Brothers Mall Wholesale City, USJ 1 Subang jaya

Open Saturday - thursday : 10.30am - 8.00pm

Thursday, September 15, 2016

Belajar jahitan manik terkini

Hi beaders!

Ramai yang mengeluh tak dapat nak join full day kelas, so kami sediakan short kelas untuk anda semua. belajar based on design yang anda sukai.

Akan ada banyak lagi design yang menyusul. So tak yah nak pening2 kena belajar sepanjang hari ya :D. Corak - corak dibawah ni cuma perlkan 1 - 1.5 jam saja untuk belajar.

Buat appointment ngn cikgu Ayu kalau nak belajar ye.

Kalau siapa yang nak ambik kelas sepanjang hari tu sila klik disini.

Kelas sepanjang hari boleh dapat sijil dan lebih banyak teknik yang akan diajar :)





#debeadscollection #manik #beading #beads #kahwin #sayajualmanik #kahwin #beadingservice #kedaimanik #kelasmanik #workshop #bajukurung #muslimah #kebaya #debeadstutorial #Jahitmanik #sulamanmanik #jahitmanikdesign #jahit #jahitmanikpukal #pukal #igshopmalaysia #instashopmalaysia #embellishment #likeforlike #kelasjahitanmanik #fashion #handicraft #tempahanjahitmanik #borong


Thursday, September 8, 2016

Wedding Gown

Musim naik pelamin dah dekat, masih tercari - cari tukang jahit manik? 

Hantar saja kepada kami gown kahwin, dress kahwin, baju nikah, atau bridesmaid pun boleh juga, meh kami touch up baju anda sehingga berkilau - kilau dengan design yang elegant dan exclusive.

Contact Ayu - 0172836592 untuk appointment ya!






#weddingdress #embellishmentbeading #beading #beads #bridesmaid #weddinggown #debeadscollection #fashion #manik #sulamanmanik #jahitmanik #bajukahwin #bajutunang #bajunikah 

Tuesday, September 6, 2016

Koleksi terbaru Niara - Fleur Collection. Jom follow!

Terbaru dari Niara - koleksi shawl - shawl yang dihalusi dengan rekaan manik oleh kami.

Ada 4 design terbaru, Likes dan follow page Niara atau pun instagram Niara_fashion untuk mendapatkan maklumat terkini ya.








#niara #bubbleprintedshawl #printedshawl #shawl#veil #tudungborong #shawlborong #shawlmurah#tudungmurah #fashion #style #muslimah#naelofar #tudung #keknisshawl #sayajual#butikonline #likeforlike #igshopmalaysia #wanita#fareeda #hijab #fashionmuslimah #wideshawl#shawlcorak #heavychiffon #fleurcollection#promosi




Sunday, July 24, 2016

Kelas jahit manik Basic Khamis ni

Kelas jahitan manik untuk basic pada khamis ini, kepada siapa - siapa yang berminat masih boleh join kelas basic.

Untuk maklumat lanjut sila layari link --> Kelas jahitan manik 

Atau contact Ayu - 017 - 2836592 /  
Zil - 010 - 2258942