Welcome beading lovers! This is a place where you can find unique and interesting beading designs to suit your fabulous baju kurung, dresses, blouses, shawls to anything you want to beads.Our services are:

-beading services - bulk beading services - beading class - beading design - wholesale beads.

(tempahan jahitan manik, jahitan manik pukal, kelas jahitan manik, rekaan manik dan menjual manik dengan harga borong).

Contact: Ayu: 017-2836592, Zil: 010-2258942

Email: debeadscollection@gmail.com

Shop: Lot B-03, Brothers Mall Wholesale City, USJ 1 Subang jaya

Open Saturday - thursday : 1pm - 8.00pm (Nov 2016 - kami dalam proses berpindah kedai. Nak datang sila buat appointment dulu ya)

Sunday, December 4, 2016

Kami buka esok!

Finally we will open tomorrow 😁.

Open: 10 am

Our new location:

E-G-8 Pusat Komersil Parklane Jalan SS7 / 26, Kelana Jaya, 47301 Petaling Jaya Selangor

Landmark:

-Shoplot putih kelabu di belakang KJMC.
-Berhampiran Paradigm Mall
-Kedai di sebelah Gamers Loft
-Row kedai di area belakang KK Mart Parklane

Ps: Signboard belum sempat nak up lagi 😅.

Ayu: 0172836592
Zil: 0102258942

Ps: line a bit problem here, kalau lambat balas whatsapp boleh call terus ya.

#debeadscollection #manik #beading #beads #kahwin #sayajualmanik #manikmurah #beadingservice #kedaimanik #kelasmanik #bajutunang #accessories #muslimah #tudung #embellishment #Jahitmanik #sulamanmanik #jahitmanikdesign #jahit #jahitmanikpukal #pukal #igshopmalaysia #instashopmalaysia #bunga #likeforlike #kahwin #fashion #weddingveil #tempahanjahitmanik #borong

Wednesday, November 23, 2016

Tutup 23/11 - 3/12

Sorry kami tutup kedai dari 23/11 - 3/12 ya untuk proses berpindah.

Walaubagaimanapun online order masih dibuka 😊

Maaf ya 😉

Nanti say announce alamt kedai baru

Thanks 😊. Apa2 boleh contact -
Ayu 0172836592
Zil 0102258942

#debeadscollection #manik #beading #beads #kahwin #sayajualmanik #manikmurah #beadingservice #kedaimanik #kelasmanik #bajutunang #accessories #muslimah #tudung #embellishment #Jahitmanik #sulamanmanik #jahitmanikdesign #jahit #jahitmanikpukal #pukal #igshopmalaysia #instashopmalaysia #bunga #likeforlike #kahwin #fashion #weddingveil #tempahanjahitmanik #borong

Friday, November 11, 2016

Kelas jahit manik asas

Beberapa hari lepas saya ada kongsi gambar student belajar jahit chunky beads. Kali ni saya kongsi pula pasal Pn. Sally yang menghadiri kelas jahitan manik asas. 

Apa beza kelas ni dengan yang chunky beads tu?? Kelas ni special sikit, dari pagi 11 - 5 ptg, anda boleh belajar dalam 12 teknik jahitan manik! banyak kan? ya memang banyak, ini adalah teknik2 asas jahitan manik. Bila dah pandai teknik - teknik ni anda boleh dah jahit macam - macam cara dan jenis jahitan manik menggunakan, pearl, manik jepun dan sequins. 

Apa lagi yang special pasal kelas ni? anda dapat sijil penyertaan dari kami. :) Ada 5 kelas yang anda boleh hadiri dan boleh lah kumpul 5 sijil dan dalami lebih lanjut teknik jahitan manik yang ada. Buka page ini. Sangat berbaloi, lepas tu anda dah boleh mula mengambil upah jahitan manik.



dah siap pun, inilah jahitan Pn. Sally

Tahniah Pn. Sally dan terima kasih kerana memilih De Beads

Kelas jahitan manik asas

Wednesday, November 9, 2016

Jom belajar cara - cara jahit chunky beads

Anda berminat nak belajar cara - cara menjahit chunky beads? Ha boleh lah pilih corak - corak yang disediakan oleh kami dan kami akan ajar cara menjahitnya. Senang aja sebenarnya, tak susah pun :) 

1 corak ambik masa dalam 1 -2 jam ikut kelajuan anda menjahit. Boleh klik http://www.debeadscollection.com/p/class.html untuk corak manik yang ada. Pastu anda boleh bawa tudung atau baju sendiri dan jahit terus diatasnya.

2 orang pelanggan yang hadir minggu lepas - Kak Ita dan Kak Ida belajar teknik jahitan manik chunky beads.Seronok bila dah pandai tau! So tunggu apa lagi cepat2 lah contact Ayu ya - 017-2836592.






Inilah corak yang dipilih oleh Kak Ida dan Kak Ita kita.