Welcome beading lovers! This is a place where you can find unique and interesting beading designs to suit your fabulous baju kurung, dresses, blouses, shawls to anything you want to beads.

Our services are:

-beading services - bulk beading services - beading class - beading design - wholesale beads -Tailoring & Jahit tepi

(*tempahan jahitan manik* jahitan manik pukal* kelas jahitan manik*rekaan manik * menjual manik (borong) * jahit baju * jahit tepi).

Contact: Ayu: 017-2836592, Zil: 010-2258942

Email: debeadscollection@gmail.com

Shop: E-G-8, Pusat Komersil Parklane, SS 7/26 Kelana Jaya, 47301 Petaling Jaya, Selangor.

Business Hour: 10 am - 7 pm

Closed on:

Sunday (1st n 3rd week of the month)

Friday (2nd & 4th week of the month)

Tuesday, January 10, 2017

Promosi lace murah dan cantik

Siapa2 yg mencari kain #lace yang cantik, murah dan exclusive boleh lah follow page Lace_stylista or ig @lace_stylista. Ada #pradalace , #3dlace , #glitterslace ,  #sequinlace , #flowerlace , #borderlace dan macam2 lagi la.

Banyak diskaun2 menarik yang menanti anda!! Diskaun up to 50% ya 😉😉😉.

Selain itu page ni memberi info terkini dan sumber inspirasi kepada bakal pengantin serta peminat2 lace, fashion, couture dan perkahwinan di seluruh dunia.

Organza set

Ada siapa2 berminat nak flowery2 kat baju or tudung?

Organza set flower. Ada 2 jenis saja, warna fixed. Boleh letak kat baju or tudung.

RM12 saja

Nak order whatsapp Ayu 017 2836592 / 0102258942.

#Organzaflower #3dflower #organza #debeadscollection #beading #beads

Sunday, January 1, 2017

Selamat tahun baru 2017

Selamat menyambut tahun baru kepada semua 😊.

Macam mana dengan azam tahun baru anda? Moga2 azam akan tercapai dan lebih berjaya pada tahun ini!

Kami tutup pada 1 - 2 Jan 2017.
Buka semula pada 3 Jan 2017.

Kepada semua business2 women and man yang target untuk menjual baju, tudung etc pada raya tahun ni boleh lah start engine dari sekarang untuk produksi barang masing2 😁.

Jangan lambat2 ye nanti x sempat nk siap by Raya. So siapa2 yg nak buat tempahan jahitan manik tu cepat2 lah jumpa kami.

Yang nak buat tempahan baju untuk individu boleh lah singgah butik kami cepat2 😉.

Thursday, December 8, 2016

Lokasi baru kedai

Jom datang ke kedai baru kami di Pusat Komersil Parklane di Kelana Jaya ya.



Waktu Operasi:

10 am - 7 pm

Tutup pada:

Setiap Ahad  (minggu 1 & 3)
Setiap Jumaat  (minggu 2 & 4)

Contact Ayu - 017-2836592, Zil - 010-2258942